HIT Assen

Programma
nieuwe entree met balie, nieuw trappenhuis, laboratoriumlokalen, leslokalen, studiewerkplekken en kantine in bestaand kantoorpand aan de Industrieweg te Assen
Gerealiseerd
2008
Opdrachtgever
Hanzehogeschool Groningen
Ontwerp
pvanb architecten ism MD landschapsarchitecten en Interne Zaken
Download
project PDF

HIT Assen

Voor het Hanze Institute of Technology in Assen is een grootschalig kantoor- en bedrijfspand door middel van beperkte, maar effectieve ingrepen getransformeerd tot een hedendaags onderwijsgebouw met een eigen gezicht in de vorm van een bijzondere entree. De verruimde entreehal en de nieuwe centrale trap zijn voorzien van een luchtig, informeel verblijfsklimaat dat gekoppeld is aan een helder licht- en kleurenschema door het hele gebouw heen.

For the Assen-based Hanze Institute of Technology, a large-scale office and business property has –with limited but effective alterations - been transformed into a modern educational building, with its own face in the form of an exceptional entrance. The enlarged lobby and the new central staircase feature an airy, informal atmosphere that is coupled to a bright light and colour scheme throughout the building.

位于Assen 的 Hanze 技术研究中心原是一栋商务办公建筑,经过一番细节上的修建,建筑在功能上被有效地改造成了一座现代化的教育中心,主入口的设计也体现了其独特性。扩建后的大堂及中央的爬梯形成了一个自然的通风系统,贯穿整座建筑的明亮的色彩设计方案为教育中心营造了随意轻松的氛围。

vergelijkbare projecten

  • project: Havengebouw Blauwestad

    Havengebouw Blauwestad
  • project: beeldkwaliteitsplan Weiwerd

    beeldkwaliteitsplan Weiwerd
  • project: Energy Business Park Groningen

    Energy Business Park Groningen
  • project: Visie Lauwersoog

    Visie Lauwersoog
  • project: Bezoekerscentrum Oostvaardersplassen

    Bezoekerscentrum Oostvaardersplassen
  • project: 't Vaneker Enschede

    't Vaneker Enschede
  • project: Wonen met zorg in een park

    Wonen met zorg in een park
  • project: Locatie Kolenkade Europapark

    Locatie Kolenkade Europapark
  • project: Generatiewoningen Drachten

    Generatiewoningen Drachten
  • project: De buitenplaats

    De buitenplaats
  • project: Patiowoningen Tynaarlo

    Patiowoningen Tynaarlo