Kantoor DE UNIE ARCHITECTEN

Programma
kantoorruimte in voormalige Zeefgebouw, Groningen
Gerealiseerd
2014
Opdrachtgever
DE UNIE architecten
Ontwerp
bedrijf

Kantoor DE UNIE ARCHITECTEN

Ons nieuwe kantoor op het Suikerunieterrein ontving de Gouden Kiezel tijdens de Dag van de Architectuur 2015!

Uit het juryrapport: "een project dat het meest ‘het verschil’ maakt. Dit project schept een plek, niet alleen voor het eigen programma maar voor heel Groningen."

vergelijkbare projecten

  • project: Boerderij Atsema Weiwerd

    Boerderij Atsema Weiwerd
  • project: BuildinG Innovatiecentrum

    BuildinG Innovatiecentrum
  • project: Energy Academy Europe

    Energy Academy Europe
  • project: Energielab TNO

    Energielab TNO
  • project: Sportcomplex EuropaPark

    Sportcomplex EuropaPark
  • project: Van Olst Toren

    Van Olst Toren
  • project: Trap Suikerunie

    Trap Suikerunie
  • project: EnTranCe Energy Transition Centre

    EnTranCe Energy Transition Centre
  • project: Van DoorenVeste

    Van DoorenVeste
  • project: Havengebouw Blauwestad

    Havengebouw Blauwestad
  • project: Trainingscomplex FC Groningen

    Trainingscomplex FC Groningen
  • project: studie naar vernieuwing Katholieke Daltonschool Bisschop Bekkers

    studie naar vernieuwing Katholieke Daltonschool Bisschop Bekkers
  • project: Kantoorgebouw Eeserwold

    Kantoorgebouw Eeserwold
  • project: Prins Claus Conservatorium

    Prins Claus Conservatorium
  • project: Bedrijfsschuur Eelde

    Bedrijfsschuur Eelde
  • project: Uitbreiding EBR gebouw

    Uitbreiding EBR gebouw
  • project: Kantoorgebouw Assen

    Kantoorgebouw Assen
  • project: Parkeergebouw met tankstation Leeuwarden

    Parkeergebouw met tankstation Leeuwarden
  • project: Uitbreiding Academiegebouw

    Uitbreiding Academiegebouw
  • project: Zonnelaan Groningen

    Zonnelaan Groningen
  • project: Puddingfabriek Groningen

    Puddingfabriek Groningen
  • project: HIT Assen

    HIT Assen
  • project: Nieuwbouw Bibliotheek

    Nieuwbouw Bibliotheek
  • project: Interieur Bibliotheek

    Interieur Bibliotheek